BENVINGUTS

ÉS BO FER-SE GRAN, PERÒ ÉS MÉS GRAN FER-SE BO.

dilluns

TOT UN EXEMPLE!!


A Uganda, Àfrica, uns infants d'un orfanat han tingut molt éxit a les xarxes socials pels seus balls. Pertanyen a "Masaka Kids Africana" un refugi per a ells, on reben aliment, roba, educació i atenció sanitària. Per aquests nins i nines el ball és una bona teràpia per a la seva situació: pobresa, conflictes bèl·lics, malalties,... Així ho demostren als videoclips que publiquen i amb els que han aconseguit moltíssims seguidors. Per reflexionar un poc, no creieu? de vegades ens queixem per tot i aquestes nines i nins ens ensenyen com prendre'ns la vida, amb senzillesa, molt de ritme i sobretot, ACTITUD.... SOMRIU !!!!!


Que us sembla si aprenem un ball amb la cançó "Jerusalema" i ens gravem una felicitació de Nadal per la família? (ho xerrem a classe i que sigui un secret eeeh)

Mirau, un altre exemple de coreografia, en aquest cas unes monjes ballant juntes "Jerusalema". Aquesta famosa cançó parla de la seguretat que dóna la llar, "ca nostra" com un espai "diví" un paradís.... per a elles Déu és el seu refugi.



4 comentaris:

  1. Anònim11:46

    me a encantat aquest video i es molt bo per les persones que se queixen de tot

    Fabrizio

    ResponElimina
  2. Anònim16:14

    Hola Josep!!!!
    A mi me pareix una super bona idea lo del ball.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Josep13:21

      Hola, qui ets? recordau identificar-se així sabem qui fa el comentari. Gràcies.

      Elimina
    2. Anònim9:22

      Hola soc na Noelia me encanta el vidio de el ball de jerusalema.

      Elimina