BENVINGUTS

ÉS BO FER-SE GRAN, PERÒ ÉS MÉS GRAN FER-SE BO.

dissabte

GO WITH YOUR HEART !!!! 5è

Camiseta de na Yolanda
"Camina amb el cor"
Rètol de na Marina
Hola curs de cinquè, ja sabeu tooot el que hem estudiat a classe sobre fer el bé o el mal i les conseqüències que es poden donar. Aquí vos deix el vídeo que heu de veure tantes vegades com volgueu, per ajudar-nos a entendre, per reflexionar i sobretot actuar, idò no té sentit xerrar sense després aplicar.  Justament na Yolanda duia una camiseta que ha trobat molt apropiada pel tema que xerravem així que s'ha aixecat per mostrar-la i li hem fet la foto. També hem cercat cites sobre el BÉ de personatges famosos de la història i hem triat la que més ens ha agradat per fer un rètol al quadern.

En veure el vídeo, heu de fer un comentari contestant a aquestes preguntes:

1) COM TITULARIES EL VÍDEO.
2) QUINA ESCENA T'HA AGRADAT MÉS I PER QUÈ?



Per exemple, es titula "el vídeo més guapo del món" i ja sé que totes agraden, però destacaria l'escena que ajuda a una nina pobre a poder anar a escola, perquè com a professor sé que l'educació és molt important i la nina sabrà apreciar-lo. Ànims!!!

5 comentaris:

  1. Anònim22:16

    la primera pregunta el video el titularia el hombre que ayuda a la gente.
    La senganda pregunta m'agrada mes la escena que el home li dona un trocet de carn al ca.Per que ayuda a que tothom poguesim menjar per no morirnos.

    ResponElimina
  2. Anònim16:52

    Hola Josep som n'Erika i vol dir-te que m' agrada molt fer el bé ,ajudar a els altres i particip perqué les coses que fas m' agraden molt.Gracies per ajudar-me.

    ResponElimina
  3. Anònim16:34

    Hola josep soc na Nerea fernández i jo pens lo mateix que n'Erika . Perquè hem de fer el bé no el mal, que sempre o ha vegades hem d'ajudar a sa gent. I el video la pregunta el titularia: La gent o l'home que ayuda a sa gent pobre. Gràcies per ajudar-mos a tots i els de sa meva clase. Soc una nina de cinquè de primaria.

    ResponElimina
  4. Kike17:30

    Soc en Kike m'agrada molt aquest video.
    Acab de descubrir que podria ser més solidari

    ResponElimina
  5. Josep21:47

    Fantàstic! molt bé, sou una bona classe, m'agrada ser el vostre professor. Recordau el nostre lema "és bo fer-se gran, però és més gran fer-se bo".

    ResponElimina